Daily bible

 

Maria statuen i St.Magnus

Seminarets venner

Online gjest

Besøkende: 2979963
RSS feed ( klikk ikon )
Forside arrow Menighetsnytt arrow Nytt om Mariahagen
Utskrift

Nytt om MariahagenJomfru Maria statue

Prosjektgruppen for Mariahagen har nå fått de nødvendige godkjenninger fra både Menighetsrådet, Den vietnamesiske komiteen og Kunstkommisjonen i Oslo katolske bispedømme. Det betyr at det nå kan signeres kontrakt med fabrikken i Italia som skal lage monumentet med figur og sokkel. Begge deler skal hugges i hvit carrara- marmor. Vi regner med at det fysiske arbeidet med montering vil kunne påbegynnes i mars/ april 2009.

Før figuren kan settes opp må det lages et solid fundament, og noe beplantning må foretas i høst slik at vegetasjonen kan ”sette” seg og noe av den grønne rammen rundt figuren er på plass til neste år. At denne utformingen gjennomføres som vist på tegningen er også en forutsetning for Kunstkommisjonens godkjenning av prosjektet. Vi gleder oss over at hagen som helhet nå har fått en utforming som vi mener gjør den til et godt sted å være for både små og store grupper.

En lang planleggings- og ventetid er over, nå er det vårt ansvar og vår glede å skape og vedlikeholde Mariahagen i St. Magnus.

For prosjektgruppen
Anne M. Cederkvist

 

 
< Forrige