St. Magnus barnekorSt. Magnus barnekor har i dag 15 medlemmer i alderen 6 - 13 år og har sangøvelser på onsdager kl. 18.30 - 20.00. Onsdag 20. august begynner barnekoret med øvelser igjen. Barna i St. Magnus barnekor trives veldig godt fordi de synes at det er kjempegøy å synge. De har også ekstra aktiviteter som tegning, forming, dansing, lek, spill og uteturer...
Forsangergruppa eller "det norske koret", synger i messen kl.10. Vi har som oppgave å støtte menigheten ved vekselsang og litt mer ukjente sanger. Vi synger alt fra gregoriansk og norske folketoner til ungdomssanger. Selv om vi for tiden består av kvinner over 35 år og én mann, så er folk i alle aldre velkomne! Korerfaring og notekunnskaper er ikke nødvendig. Vi øver torsdager etter kveldsmessen, dvs. at vi først synger messe med vesper kl. 18:30, så begynner øvelsen omkring kl 19:15 og varer til kl. 20 i rommet ved siden av det gamle kjøkkenet.
Det vietnamesiske koretDet vietnamesiske koret har som hovedmål å synge i den vietnamesiske messen som er kl 12 hver 2. søndag i måneden. Koret er åpent for menn og kvinner i alle aldre, og øver to ganger i måneden etter messen. Første øvelse etter sommerferien blir i begynnelsen av august. Vil du vite mer, kan du ringe Khai på tlf. 918 86 451.